Gevoelige, onzuivere of veeleisende huid

Sensitive Line

Heeft u een droge of gevoelige huid? Dit huidtype neigt bijzonder vlug tot irritaties, door milieuinvloeden wordt de huid extra belast. De natuurlijke beschermingsmantel is niet meer toereikend. De huid ziet er vaal en moe uit, de teint lijkt kwetsbaar.

De sensitive line is op allergie getest en zonder irritatie stoffen. Ze bevat geen minerale olie, geen kleurstoffen en heeft een zeer milde conservering: dierproefvrij.

Het behandelplan

Silky line

De probleemhuid heeft de neiging onreinheden en ontstekingen te vormen, omdat de talgklierfunctie verstoord is en de huidvetten niet meer in hun uitgebalanceerde samenstelling geproduceerd worden.

Silky way is ingesteld op deze gevoelige balans. Zij versterken de afweerkrachten van de huid tegen invloeden van buitenaf. De functie van de talgklieren wordt genormaliseerd en de celvorming gestimuleerd. Bij regelmatig gebruik, de probleemhuid vergt geduld, wordt de teint weer fris.

Het behandelplan

Active Formula

Active formula is een serie met een hoog gehalte aan werkstoffen voor de veeleisende huid. Multi-active verzorging is mogelijk, dankzij de op elkaar afgestemde werkzame stoffen, vitamines A,E en F.

Het behandelplan

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website powered by Modual.